23 Aralık 2011 Cuma

HEDİYE: 1V1Y ile Yılbaşı Çekimimiz ve 250 TL'lik Hediye Çeki Kazanma Şansı

http://the-lizard-queen.blogspot.com/2011/12/hediye-1v1y-ile-ylbas-cekimimiz-ve-250.html?spref=bl

yeni yılın en en güzel  kısmına, yani hediye verme. Bir şanslı Lizard Queen okuyucusu 1V1Y.COM’dan 250 TL değerinde bir hediye çeki kazanacak ve harika bir alışveriş keyfi yaşayacak. Nasıl mı? Hemen açıklıyorum.

  • Öncelikle 1V1Y.COM’a gidiyor ve üye oluyorsunuz.
  • Sonra blog’unuzdan, Facebook'unuzdan ya da Twitter’ınızdan #1v1ycom hashtag'iyle bu yarışmayı duyuruyorsunuz ki daha çok kişiye ulaşsın ve başka kişilerin de kazanma şansı olsun. Yeni yıl ruhu da böyle bir şey değil mi zaten; iyi dilekler dileme, güzellikleri paylaşma ve başkalarını mutlu etme.
  • Google Friend Connect üzerinden blog’umun izleyicisi olmayı ve tazecik Facebook sayfamı beğenmeyi ihmal etmiyorsunuz. ^_^
  • Vee son olarak 1V1Y.COM’dan kendinize bir yeni yıl hediyesi alsaydınız ne alırdınız, o ürünün linkini yorum olarak bırakıyorsunuz. Pek tabii mail adresinizi ve çekilişi paylaştığınız Twitter, Facebook ya da blog linkinizi de eklemeyi unutmuyorsunuz.

Çekiliş Türkiye’de yaşayan tüm katılımcılara açıktır. Adsız yorumlar kabul edilmeyecektir. Eğer yorumunuz yayınlanmadıysa yukarıda yazanlardan birini eksik yapmışsınız demektir. Lütfen bir daha deneyin. J Çekiliş 29 Aralık günü saat 23:59’da sona erecek ve kazanan yapacağım bir çekilişe 30 Aralık günü Facebook sayfası üzerinden duyurulacak.

Hepinize iyi şanslar ve şimdiden harika bir 2012 geçirmenizi dilerim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder