28 Ocak 2012 Cumartesi

MPAZAR COM İLE SICACIK BİR KAMPANYA


Sevgili dostlarım yeni kampanyamızda sizlere bu soğuk kış günlerinde sıcaklık verecek bir kampanyamız var. Kampanyamızda bizlere destek olan değerli firmamıza teşekkürlerimizi sunuyorum.

Kampanyamıza geçmeden sitemiz hakkında bilgi vermek isterim.
 Sitemizde sizler için
Bilgisayardan ,küçük ev aletlerine,telefondan ,müzik aletlerine anne bebek ürünlerinden dekoratif ürünlere kadar pek çok ürün uygun fiyat ve kalite garantisi ile sizler için bulunmaktadır. Ayrıca sitemizin kapıda ödeme seçeneği mevcut olup indirimli ürünler bölümünde istediğiniz ürüne uygun fiyat ve kolay ödeme koşulları ile sahip olabilirsiniz.

Sitemizin siz değerli takipçileri için şu anda üye olan herkse 5 tl hediye çeki ve de davet ettiğin her arkadaşın için yine aynı şekilde 5 tl hediye çeki kazanma fırsatı tanıyor.

Sitemizden sizler için seçtiğim ürünler


Kampanyamıza gelince
Yağan kar yağışlarına inat içinizi ısıtacak kampanyamızda 1kişiye ayıcıklı sıcak su torbası hediye ediyoruz.



Kampanya şartlarımız.
1-izleyicim olmanız
2-sitemize üye olurp Sitemize üye olunuz ve beğendiğiniz bir ürünü facebookta "MPazar.com Güvenli Alışverişin Adresi" sloganıyla paylaşınız

3- sayfamızın facebook sayfasını beğenip profilinizde paylaşınız
4- kampanyamızı duyurup linkleriyle birlikte buraya yorum olarak bırakınız. Kampanyamız 15 gün sürecek olup kargo değerli firmamıza aittir. Tüm katılımcılara bol şans …

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder